5 leuke vakantiebestemmingen waar je niet meteen aan denkt

 In Lifestyle

Marokko

Marokko is een bestemming die steeds populairder wordt onder Nederlanders. Het is dan wel buiten Europa, maar toch vrij dichtbij. Na enkele uurtjes vliegen ben je er en een ticket naar bijvoorbeeld Marrakesh is helemaal niet duur. Dit kost slecht iets meer dan bijvoorbeeld een ticket naar Spanje, Valencia. Daarnaast zijn de prijzen in Marokko zelf laag. Voor een relatief klein bedrag kun jij dus een supergave bestemming bezoeken!

Indonesië

Tegenwoordig lijkt het of Instagram er helemaal vol mee staat. Backpackers die op reis zijn in Indonesië. Hoe populair het daadwerkelijk is durven wij niet te zeggen, wat we wel durven te beweren is dat het er erg mooi is. De prachtige natuur, het heerlijke weer en de schitterende cultuur zullen ervoor zorgen dat jij je ogen uit kijkt. Daarnaast zijn Indo’s erg vriendelijk en je zal jezelf dan ook zeker welkom voelen.

China

China is een land waar je zeker eens naar toe moet. Het kost wat meer als ergens anders, maar dan heb je ook wat! De mogelijkheden in China zijn eindelijk. Van populaire toeristenbestemmingen tot verborgen prachtige natuur. Of wat dacht je van een bezoekje aan Parijs? In China hebben ze het gehele centrum van Parijs, inclusief Eiffeltoren, volledig nagebouwd. Dit kan volgens mij alleen in China.

Mexico

Mexico is niet alleen bekend van de vele Narcos Netflix series, maar ook om hun prachtige vakantiebestemmingen. Eindeloze witte stranden en geweldige terrasjes. Het uitgaansleven in Mexico is ook erg populair. Een ticket en hotel in Mexico zijn van gemiddelde prijzen. In het centrum zelf is een wijntje of een koffie een stuk goedkoper dan in Nederland. Gemiddeld kost een wijntje ongeveer 1,20 euro.

Australië

Het zal je vast niet verrassen dat Australië op dit lijstje staat. Want wie wil er tegenwoordig niet een keer in zijn of haar leven in Australië zijn geweest? Het mag dan letterlijk aan de andere kant van de wereld zijn en ook nog een flinke duit met geld kosten – toch moeten en zullen veel mensen er een keer heen gaan. En dan het liefst voor minimaal één of twee maanden, omdat het land natuurlijk enorm ver weg en enorm groot is. Van het kijken naar Krokodillen naar het zoeken van Koala’s. Van het bezoeken van de grootste waterval ter wereld naar het bezoeken van het grootste Oprah theater te wereld.

Fijne vakantie!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search