Activiteiten tijdens de avondklok

 In Lifestyle

Nu de avondklok in Nederland nog wel een tijdje langer gaat duren ben je wellicht op zoek naar leuke activiteiten tijdens de avonden. In deze blog proberen wij jou daar een handje bij te helpen. Hieronder zie je verschillende activiteiten die makkelijk zijn uit te voeren en bovendien voor iedereen toegankelijk zijn. Zo kom jij de avondklok wat makkelijker door!

Bordspellen

Iedereen heeft ze thuis liggen; verschillende bordspellen. Van Mens Erger Je Niet tot Monopoly. Er ligt vast nog iets in je kasten. Vaak zijn deze spellen al jaren niet meer aangeraakt. Nu dus een mooi moment om ze weer tevoorschijn te halen! En denk eraan; meedoen is belangrijker dan winnen!

Grote opruiming

Wellicht ligt je zolder of schuur nog vol met spullen die niet meer worden gebruikt. Of het is simpelweg zo’n rommeltje dat je niet weet waar te beginnen. Nu is het geschikte moment om daar eens wat aan te gaan doen. Orden je zolder of schuur opnieuw en neem afscheid van spullen die je niet meer gebruikt. Wellicht kun je sommige spullen verkopen, dan levert het ook nog iets op!

Zoek nieuwe hobby’s

Ga op zoek naar activiteiten die je nog nooit (of vrijwel nooit) gedaan hebt. Misschien vindt jij het wel erg leuk om te schilderen, breien, puzzels te maken enzovoort. Iets nieuws proberen kan natuurlijk nooit kwaad.

Vergroot je kennis

Een interessant boek of een leuke cursus om je kennis te verbreden. Wellicht ben jij er voorheen nooit aan toegekomen, omdat je het te druk hebt met andere zaken. Nu is het geschikte moment om daar wel eens aan te beginnen. Want, van nieuwe dingen leren wordt je nooit stommer!

Online quiz

Er zijn tal van platformen die op dit moment verschillende quizzen aanbieden. Bijvoorbeeld een online pub quiz of een leuke muziek quiz. Of misschien is een online bingo iets waar je blij van wordt? Ga op zoek naar leuke quizzen in social media of zoek simpelweg wat leuke quizzen op via Google!

Wij hopen dat we je wat meer inspiratie hebben kunnen geven. Ook wij hopen natuurlijk dat alles weer snel zoals vanouds wordt. Tot die tijd; hou vol!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

scheerapparaatRelatie redden