Nog altijd single? Tijd voor een datingsite of -app! We helpen je Datingsites vergelijken

 In Lifestyle

Ben je benieuwd of online dating iets voor jou is? Online dating is al lang niet iets meer voor hopeloze mensen. Integendeel! Daten via websites is hip en helemaal van deze tijd. Online daten heeft veel voordelen. Voor verlegen mensen al helemaal of voor degenen die er niet zo goed in zijn om mensen te versieren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je altijd de verkeerde mensen aanspreekt. Zonde van je tijd! Op het internet kan je alle schroom van je af gooien en hoef je niet bang te zijn dat je stuntelig overkomt. Neem de tijd om leden te vinden die bij je passen en investeer vervolgens in het contact! Dan gaat de rest altijd vanzelf.

Vergelijken van Relatie websites

Het kan lastig zijn om een datingsite te vinden die het beste bij jou past. Per jaar komen er in Nederland veel nieuwe datingsites bij. Je weet nooit van te voren via welke website de kans van slagen het hoogst is. Stel jezelf daarom de vraag wie je zoekt en vooral wat je in een ander zoekt. Dat maakt de keuze voor een specifieke datingsite al stukken gemakkelijker!

Voor iedere doelgroep is er tegenwoordig wel een speciale datingsite waarop jij je kan aanmelden. Zo bestaan er bijvoorbeeld datingsites voor hoogopgeleiden, artsen en verpleegkundigen, homo’s en lesbiennes, christenen, moslims, diverse bevolkingsgroepen en ga zo maar door. Zelfs voor 50plussers zijn er aparte datingsites in het leven geroepen. Want ook na je 50ste wil je heus nog wel op date, als je single bent. Sterker nog: het aantal singles van 50plus stijgt nog altijd!

We raden je aan om je op een aantal datingsites in te schrijven en deze vervolgens met elkaar te vergelijken. Sluit eerst een gratis lidmaatschap af en neem de tijd om de datingsite te ontdekken.

Gratis datingsites stellen meestal teleur

Over het algemeen stellen datingsites die geheel gratis zijn teleur. Ook datingsites met goedkope abonnementen stellen meestal niet zoveel voor. Deze websites trekken vaak mensen aan die niet met serieuze bedoelingen willen daten. Wil je toch een gratis datingsite proberen, dan is er op deze website een goed overzicht te vinden van relatiesites zonder betaald abonnement.

Maak een goed profiel aan!

Investeer in het aanmaken van een goed dating profiel! Plaats een goede foto en neem de tijd om een stukje over jezelf te schrijven. Probeer het luchtig te houden. Een beetje humor scoort altijd! Vertel niet direct alles over wie je bent en hoe je leven eruitziet. Anders heb je straks weinig meer te vertellen. Geef overigens altijd duidelijk aan wat voor partner je zoekt. Hiermee voorkom je dat je telkens berichtjes ontvangt van leden waarin je niets ziet.
Succes is helaas niet gegarandeerd. Datingsites raken steeds ‘leger’ doordat het gebruik van dating apps aan het toenemen is. Vooral het feit dat je apps gratis kunt gebruiken maakt dat datingsites het zwaar hebben. Wel is het publiek er wellicht wat meer serieus op relaties gericht, en op apps meer voor vluchtig contact of seks.

Single Reizen: vind je liefde op vakantie

Een alternatief is het meegaan op een single reis. Singler-eizen zijn al lang niet meer taboe, net als datingsites. Waar er volger maar een paar single reizen te boeken waren, heb je nu keus uit diverse thema’s. Sportieve single-reizen, bijvoorbeeld surfen of wintersport, stedentrips, culturele rondreizen, wandelvakanties voor alleenstaanden, noem maar op. De website Bradly heeft een overzicht van zonvakanties voor singles. Maar bijvoorbeeld ook christelijke singlereizen.

Veel date-geluk gewenst.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search