De voordelen van het inhuren van een stukadoor

 In Wonen

Heb je last van scheuren in je muur? Of is je muur simpelweg niet meer mooi glad? Dan is het de hoogste tijd om de muur te stuken. Tijdens het stucen wordt er een gipslaag aangebracht om de muur mooi glad te maken. Deze laag kan dienen als onderlaag voor behang of verf, maar kan ook dienen als eindafwerking. Het stucen is een zware klus en daarom besluiten veel mensen het uit te besteden aan een stukadoor. In dit artikel benoem ik de twee belangrijkste voordelen van het inhuren van een stukadoor.

De ervaring

Stukadoors hebben veel ervaring in het werk wat ze doen. Stucen is een moeilijke taak die voor veel mensen fout wordt uitgevoerd. Een stukadoor lever 99% van de keren goed werk af. Doordat het stucwerk vaak onderschat wordt maken de amateurs vaak fouten. Wanneer er één fout wordt gemaakt kun je dit moeilijk herstellen en kan je eigenlijk al snel opnieuw beginnen.

Weinig risico

Wanneer je zelf je muur stuct zal dit een stuk minder zorgvuldig verlopen dan wanneer het door een vakman wordt gedaan. De kans dat er gips wordt gemorst op belangrijke spullen is hierdoor erg weinig. Ook neem je een beperkt risico dat je voor onverwachtse kosten komt te staan. Wanneer je zelf een fout maakt komen er nieuwe kosten bij kijken, waardoor je uiteindelijk een stuk meer kwijt zal zijn als dat je van tevoren hoopte.
Het stucen is een ingewikkelde klus en daarom is het voor veel mensen verstandiger om uit te besteden. Zoek jij een stucadoor in Amstelveen? Dan kun je nu nog terecht bij Stucstunter. Stucstunter is de specialist in stucen en kan jouw helpen om je muren weer mooi glad te krijgen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Duurzaam wonen