Top 5 scheerapparaten

 In Lifestyle

Het aanbod is bizar groot en jij weet eigenlijk niet wat je er mee aan moet. Daarom helpen wij een handje. In deze blog bespreken wij de vijf beste scheerapparaten. Hierbij hebben wij gekeken naar de functies van het scheerapparaat, de prijs-kwaliteitverhouding en de recensies van personen die een van deze scheerapparaten heeft aangeschaft.

 1. Philips AquaTouch AT886/16 – Scheerapparaat

  Een heerlijk fijn scheerapparaat voor een prima prijs. De Philips AquaTouch is absoluut onze favoriet onder de scheerapparaten. Erg makkelijk in gebruik, scheert goed en voorkomt irritaties. Wel zo fijn tijdens of na het scheren. De Philips AquaTouch kan zowel gebruikt worden bij droog scheren als bij nat. Dat gaf de naam natuurlijk al aan!

 2. Philips 1000 series S1520/41 – Scheerapparaat

  Ook op nummer twee staat een scheerapparaat van het merk Philips. Naar onze mening een van de beste merken die er te vinden is. De Philips 1000 series gaat iets minder lang mee dan onze nummer 1, maar is absoluut een fijn scheerapparaat. Daarnaast krijg je er bij bol.com nu ook een gratis neushaartrimmer bij. Heerlijk toch?

 3. Braun Series 7 7893s – Scheerapparaat

  Op de derde plaats dit keer geen Philips maar een scheerapparaat van het merk Braun. Iets duurder dan de voorgangers, maar dit maakt hij dan ook zeker waar. De sonische technologie van de Braun Series 7 leest jouw baard en snor en past zich perfect aan jou aan. Dit voorkomt irritaties en zorgt voor het beste resultaat!

 4. Philips Shaver 9000 series S9711/31 – Scheerapparaat

  Opnieuw een Philips in deze lijst. Dit scheerapparaat is simpelweg gezegd geweldig. Erg fijn in gebruik, lekker licht en super snel met opladen. Daarnaast is dit scheerapparaat wel 50 minuten lang te gebruiken wanneer de accu is opgeladen. De prijs van deze Philips Shaver 9000 is wel wat aan de hoge kant.

 5. Braun Series 3 ProSkin 3040s – Scheerapparaat

  Last but not least; de Braun Series 3 ProSkin. Een super fijn scheerapparaat voor een bescheiden prijs. De drukgevoelige scheermessen passen zich aan, aan jou gezichtscontouren. Dit voorkomt irritaties en zorgt voor een geweldig resultaat.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

bordspel