Lege (kleine) ruimte over? Maak een inloopkast!

 In Wonen

De droom van iedere vrouw: een inloopkast waar je u tegen zegt. De ene heeft het wel, de andere niet. Veelal laten mensen een inloopkast vooraf al tijdens de bouw van het huis inbouwen. Maar wat nu als dat bij jou niet het geval was? Daar helpen wij jou graag bij. Heb je nog ergens een lege (kleine) kamer over? Volg dan deze stappen en creëer jouw eigen inloopkast.

Meten is weten!

Het ruimt lekker op en zorgt ervoor dat je een goed overzicht krijgt; het leeghalen van de ruimte. Berg alle spullen die je nog wilt bewaren op óf breng het naar de kringloop. Spullen waar je echt niet meer mee kan? Die gooi je weg. Na het leeghalen van de ruimte meet je alle afstanden op om een goed beeld te krijgen van wat er mogelijk is om van jouw ruimte een super gave inloopkast te maken.

Zelf klussen?

Wanneer je een beetje handig bent is het zeker de moeite waard om zelf aan de slag te gaan. Ben je dit niet? Dan is het wellicht slimmer om toch eens te kijken naar timmermannen/klusjesmannen die dit voor jouw kunnen realiseren? Het kost misschien iets meer, maar het resultaat is waarschijnlijk vele malen beter.

De kleur

Deze keus is geheel aan jou! Het kiezen van de kleuren. We begrijpen dat het leuk is om een ‘wauw-effect’ te creëren. Kies daarom zorgvuldig uit welke kleuren jij mooi vindt en welke kleuren goed bij elkaar passen.

Je inloopkast is bijna klaar!

Wellicht het leukste onderdeel van het proces. Het inrichten van je kast. Probeer hierbij niet alle ruimte van je kast meteen te benutten. Dit zou zonde zijn. Een geordende kast straalt veel meer rust uit en zal jou vermoedelijk een fijner gevoel geven. Zet daarom niet gelijk heel de ruimte vol met woonaccessoires, maar hoe het simpel. Een leuk gordijn erin en ‘slimme’ kasten die optimaal gebruik maken van de ruimte kunnen al een heel verschil maken!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search